18 januari

Idag är en stor dag i det hör hushållet. Linus har kissat på pottan – inte bara en gång, utan två gånger! Sååå stolt över honom och lycklig. Hoppas att vi kan få honom att sitta där oftare framöver för det hade varit sååå skönt att slippa byta blöja på en utav pojkarna. Speciellt med tanke på attden lilla avverkar ungefär 100 blöjor på en dag.

Annars idag gick det riktigt dåligt att lämna Linus. Allt vart fel och han var jätteledsen. Men jag hoppas det var en engångsföreteelse och att det går bättre på måndag.

Nu har jag precis städat klart köket och satt mig ner. Är i valet och kvalet om jag ska väcka Olle och ge honom mat igen, eller om jag ska sköta det själv och hoppas på att jag får sova några timmar innan han vaknar.

Har gjort en matbeställning till imorgon lunch, passar bra att veta ka en sväng då så Linus får vila. Annars kn det vara lite knepigt att få ner honom när jag har Olle som såklart oftast inte vill sova då.

Lyckades pricka av allt på min superlåmga att göra lista förutom dammsuga och torka golvet. Men har bara vardagsrum och vårt sovrum kvar att dammsuga så det bör vara möjligt imorgon. Nu låter det som om Olle vaknar. Ska väl göra mig klar för sängen.

Dagens höjdpunkt var att se hur fin Linus är med Olle och jag är tacksam för ett völisolerst hus som håller oss varma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.