17 januari

Snöstorm!

Vilket busväder vi har haft idag. Morgonen började alldeles för tidigt och ändå för sent för att göra ett försök till att gå och lägga sig igen så jag gav upp och slumrade lite på soffan innan Linus kom upp och det bara var att sätta fart på dagen direkt.

Det var milt ute, men snöade lite så jag klädde på Linus för att lämna ute. Men när vi kom ut insåg jag ganska snabbt att det stormade bra mycket. Linus fick behålla overallen på så de skulle gå ut på förskolan.

Jag åkte hem med storslagna planer om att hinna städa som snabbt grusade när jag vart inbjuden till svär oe på lunch. Det var mycket trevligt och vi åt kycklingsallad från Munken. Ludde har fått två tänder och ålar sig fram som ett riktigt proffs nu. Olle var vaken nästan hela tiden men var mestadels glad.

När det var dags att åka insåg jag snabbt att snöstormen dom hade varnat för på nyhetsmorgon verkligen var på riktigt. Fick lov att borsta av bilen och när jag gjort ett varv så hade jag nästan kunnat börja ett till. Ringde Niklas som då föreslog att jag skulle åka direkt hem så skulle han hämta Linus med plogen. Det var helt sjukt att köra hem. Sikten var superdålig och när jag kom in på vår väg så gick det knappt att urskilja var den gick.

Men allt gick bra och en lycklig Linus kom hem med Niklas. Vi åt mat och sen var det vara att gå och lägga sig. Jag kom iaf i säng lite tidigare än vanligt vilket jag hoppas känns imorgon för jag är så trött.

Dagens höjdpunkt var Olle myset – han är så go just nu och idag är jag tacksam för att Niklas hämtade Linus. Jag slapp åka och Linus vart lycklig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.