16 januari

Det är fånigt hur bra jag mår av att planera saker, av att ha en att göra lista, eller en rutin att följa. Just nu håller jag på att försöka lära mig att det är okej att inte alla boxarna är förcheckade när dagen är slut eftersom jag aldrig vet hur mycket jag kommer få gjort.

Idag sköt jag upp dammsugning och torka golven samt röja köket för att jag helt enkelt inte kände för att slita tills jag går och lägger mig (- och The Rookie är alldeles för bra serie). Men hade istället kunnat lagt till att jag äntligen efter 3 år skaffat Volvo On Call. Det är sååå mycket enklare än vad jag hade fått för mig. Så nu kan jag sätta igång värmaren från min telefon.

Dagens höjdpunkt var att leka med bilar i vår säng med Linus medans Olle nöjt tittade på och idag är jag tacksam för möjligheten att vara hemma med mina barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.