15 januari

Det är lustigt det där när man säger något högt.

Blondie ringde idag så vi pratade om livet och jag passade på att lovorda mina fina pojkar för hur fantastiska dom är. Visserligen sov Olle mellan 9-13 så jag fick massor gjort. Men efter jag pratat sagt det högt så har han självklart spenderat resten av dagen arg som ett bi. Har fått stått och uppåt med honom i stort sett heeela dagen. Helt slut.

Men jag tar ändå idag som en vinst. Har röjt undan julen nästan helt här bara gardiner i vårt sovrum och Linus gran att montera ner samt bära ut allt till lillstugan och organisera.

Kan vi bara diskutera den här traditionen min syster verkar ha infört att under fotande av mig smyga in en oförskämd julkula i min gran? Stringtomten är ny för i år och förra året hittade jag pungkulorna.. Frågan är ju – hur ska jag hämnas?

Dagens höjdpunkt var helt klart samtalet från Blondie och jag är tacksam för vår kamin som gör det obehagligt varmt när stormen rasar utanför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.