Första veckan, del två. 

Torsdag kom och klockan 07 blev jag hämtad av taxi och körd till stationen. Jag och J catchade upp och åt sweet chili mackor. Underbart att få lite kvalitetstid med henne, och resan gick på en kvart kändes det som. 

I sthlm åkte vi hem till brorsan och dumpade väskorna, fräschade till oss innan vi begav oss ut på shopping. Promenerade in till c med ett matstopp i Gamla stan. Vädret var fantastiskt och humöret på topp. När vi hittat det vi ville ha åkte vi tillbaka till söder och gjorde oss iordning inför kvällens konsert. 

Vi åt middag på medis och tog sen pendeln till Friends. Atmosfären var kokande och folk i alla åldrar hade samlats för att se legenderna komma till liv. En bonus var att The Darkness var förband och jag fick höra båda mina favoritlåtar med dom. 

Platserna vi hade kunde ha varit lite bättre men allt som allt var det en fantastisk kväll! Gun’s and Roses var riktigt bra och jag är glad att jag tog chansen och följde med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.