Första veckan, del tre.

Eftersom vi kom hem sent efter konserten sov vi ända tills J fick lov att stressa till tåget. Jag däremot tog en riktig slödag inomhus. Jag kollade serie, spelade pubg och brorsan kom hem med dönerkebab. 

På kvällen mötte jag upp I som hade sista kvällen i Sverige ledig. Vi fikade i timmar, vandrade runt på söder och avslutade kvällen på Katarinahissen. 

Lördagen sovs bort nästan helt och hållet tills vi kom på den brillianta idén att dra en utekväll. Vi hämtade mat från Vapiano och spelade ölspel.

Sen gick vi till Ugglan och drog en vända Shuffleboard. Jag och J mot brorsan,  han vann efter en väldigt jämn match. Det var superkul, även om det var tryckande varmt och lite trångt. 

Efter det drog vi vidare till Vampire Bar och delikata drinkar. Även det ett ställe jag absolut kan tänka mig hänga mer på. 

Kvällen avslutades som det dig bör på Patricia med för mycket alkohol ända tills solen gick upp. 

Söndagen slappade vi tills det var dax för middag hos 4*E.

En helt klart rolig första vecka av semestern. Även om den kantades av många tunga beslut om vad jag vill ha för folk i mitt liv. Har rensat bort några som tyvärr inte är vad jag vill ha. Men men, en helt kick ads vecka annars. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.