Första veckan, del ett 

Jaha, då ligger man här i ett pojkrum hos 4*E sista dagen på första semesterveckan. Det har varit en minst sagt tuff vecka och jag kan inte riktigt påstå att jag känner mig utvilad. Men lika tuff den varit så har den också varit fantastisk. 

Den började med att Bosse fyllde 23, på måndagen. Dagen spenderades i lekparker med 4*E och avslutades med kalas hos Bosse. Tyvärr vart det inte riktigt som det skulle med lite tråkigheter och annat. Men fick i alla fall fira Bosse. 


Tisdagen var sista dagen för 4*E I Falun så vi spenderade den på diverse loppisar. Fyndade ett ölspel, men det var väl det. Och sugrör i metall också till min nya favoritdrink: Mojito! 

Onsdagen hade jag en städ, och tvättdag eftersom det lite hastigt och lustigt beslutades att jag skulle på Gun’s and Roses på torsdagen. Så kan det gå, men mer om det imorgon. 

Nu ska jag sova, för imorgon kommer Bosse hit för en shoppingdag. Sen ger vi oss av på äventyr. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.