Jag gjorde det!! 

Vet inte om jag är redo att skriva det här än, men samtidigt vill jag ju skriva ner alla känslor som finns i min kropp just nu. 

Efter att i stort sett stått still i min karriär sen jag tog min examen har jag äntligen tagit ett steg i rätt riktning. För jag har fått ett nytt jobb, ett vuxet jobb. 

Vill inte skriva vad det är här än, det får bli sen. Men jag kan säga att det är precis vad jag vill ha.. Normala arbetstider, dessutom med flex, en fin lön, och stimulerande och spännande arbetsuppgifter. Men kanske framförallt en ny utmaning, med möjlighet till utveckling! 

Det känns så fantastiskt att få den här chansen och jag är supertaggad på att verkligen ta tillvara på mina resurser. Tro mig, jag vet att det kommer bli svårt, och tufft. Men jag är fast övertygad om att jag ska fixa det här på bästa sätt. 

Så det var det. Äntligen har jag nått första punkten på min resa till Emelie 2.0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.