Dag 25: Juldagen

Även idag har jag jobbat 10-17.30 och det var om möjligt ännu lugnare. Spenderade mesta delen av tiden till att göra ingenting. Kollade potentiella spel till min PS mest.

image

Vi åt middag med mormor och morfar. Idag smakade det till och med något. Och att få spendera tid med mormor och morfar är verkligen speciellt. Jag är så tacksam att två av dom mest makalösa människorna råkar vara mina morföräldrar. Dom är legender.

image

image

Efter maten spelade vi Chicago, och som vanligt spöade de skiten ur oss. Idag vann mormor, med morfar hack i häl.

Nu har de gått hem och jag och mamma ligger i soffan och kollar på en hyllning till Bruce Springsteen. Känner mig så tacksam. Idag är ensam dag när jag är blödig över det mesta. Och Mumford and sons verision av I’m on Fire gör det inte bättre. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.