Dag 24: God Jul!!

Hade ställt klockan på 07 och vaknade på andra alarmet. Och tur var väl det eftersom jag tydligen stängt av ljudet på alarmet så hade mycket väl kunna försovit mig.

Gick upp och tände överallt och mamma kom hem från jobbet.

image

Pratade med henne lite tills hon gick och la sig och jag gick in i duschen och gjorde mig klar.

Kokade te och åt en skinkmacka till frukost och pratade lite med pappa som kom upp innan jag gick ner till mormor och morfar och önskade dem en God Jul innan jag åkte till jobbet.

Väl på jobbet vart jag förvånad över hur lite det var att göra. Riktigt långsamt stundvis, men på något sätt gick tiden och jag fick åk hem!

image

Vi slog in julklapparna till julklappsleken och sen åt vi ett mini julbord. Sill,  ägghalvor, skinka, mimosa, inlagd gurka, leverpastej, rödbetssallad, korv och köttbullar. Det smakade säkert jättebra,  men jag känner fortfarande ingen smak.

image

Efter middagen var det dags för julklappsleken. Det var riktigt kul och jag lyckades vinna tomtar, en snöglob och choklad.

image

image

image

image

Nu sitter vi i soffan och det är nog snart god natt. En mysig julafton utan julkänsla och snö, men så kan det vara. Nu ska vi ju fira riktig julafton om en vecka. Det blir nog mysigt det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.