Dag 20: Dagen efter kvällen före

Idag har jag inte varit kaxig. Att vi drack allt som gick att dricka känns väl. Vaknade väl vid 10,  väckte brorsan och så satt vi i soffan och kollade på tecknat. Lägenheten liknade ett katastrofområde Och mitt huvud också.

Sen kom pappa och hämtade oss och vi åkte hem till Vällan för att spendera lite tid med Ebba. Jag lyckades övertala henne att vi skulle kolla på en tecknad julfilm, även fast hon hellre hade tittat på Bilar… 

Sen gick pappa ut och högg en gran och det vart ett himla sjå att försöka få in den. Den var nämligen lite stor, men det är tydligen vår melodi i år.

Vi käkade tacos och sen var det dags för 08:orna att åka hem och jag fick lov att åka hem till mitt slagfält.

Men jag gjorde ett ordentligt ryck, så nu är det städat, diskat och torkat. Hunden är rastad, och jag är badad. Så nu är det dags att sova!!

image

Gick lite överstyr med min wand från Lush – många bubblor blev det! Den luktar så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.