Dag 19: Kanonparty!!

Klev upp och städade klart,  slängde mig hem till Vällan och hämtade bror. Vi stångade oss fram i Borlänge och köpte upp ungefär hela systemet.

image

Fixade några julklappar också innan vi åkte hem.

Oscar och Martin  spelade lite wii medans jag gjorde mig i ordning. Jag gjorde dom sällskap när jag var klar och vi spelade både warioware och gitarr hero.

image

Fram emot 19 började folk ramla in och festen ta fart. Jag fick alldeles för många och fina presenter. Måste säga att man blir lite rörd. Oscar,  Martin, Elin, Erik, Fredrik, Camilla, Amanda, Sofie och Tobbe var en som dök upp. Vi hade verkligen en kanonkul kväll med bop it,  hasselnöts kopp, tårta, hot shots och andra tokigheter.

image

image

image

image

image

image

image

Kvällen avslutades på stan innan Martin såg till att vi kom hem och jag bäddade ner lillebror i soffan. Kändes så där när man tänkte på hur mycket jag städade i fredags när det ser ut så här hemma nu:

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.