Dag 17: Hund spa

Idag har Cookie varit på hundspa. Det var första gången vi lämnat iväg henne. Och även om mamma har tagit br hand om henne känns det skönt att hon är redo för jul. Det vart dessutom ännu roligare när vi fick massa beröm för Cookie. Att hon var välvårdad, och så trevlig. Ni som sett hur hon kan var förstår varför det känns kul att höra. Hon vart så fin. Helt klart värt 450:- kanske inget jag kan gör varje månad tyvärr.

image

Jag har precis kollat på alla vlogmas så nu var det slut på slappandet. Ska diska och gå med Cookie. Sen är det till att städa så mycket jg hinner. Kyl och frys är ju klart,  men annat som borde slutas,  men det får vänta till imorgon när jag lagt ihop tårtan till lördag. Så planen är att damma och torka överallt så det bara är golvet och köket kvar imorgon. Vi får väl se hur det går….

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.