Dag 16

I sängen betydligt bättre tid idag. Även fast jag har massor jag borde göra egentligen. Men med tanke på att jag tvättat, gjort ren kylen och slagit in julklappar så är jag rätt nöjd med dagen ändå.

image

Inte mycket i mitt kylskåp, men imorgon fylls det upp med sprit!!

image

Inslagnings-station till Elf. Med en kopp te och någon skumtomte såklart!

Annars är det inte mycket nytt idag. Förutom att jag hämtade Cookie då hon ligger här bredvid. Mysigt värre. Jobbet var ganska lika gårdagen. Lika knäckande att se solen skina på den frostade världen, men när jag kommer ut från jobbet har den gått ner igen. Men men, bara några dagar till så vänder det sen, och 16 arbetstimmar kvar tills ledig helg! God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.