Dag 13: Största granen i stan!!!

Försökte gå upp 11, 11.30, 12 och lyckades komma upp 12.40. Inte riktigt vad jag tänkt mig. Men jag höll mig till planen och åt lite frukost med Lucia i bakgrunden. Inte mörkt som det ska vara, men rätt mysigt ändå. Och vädret var ju rätt fantastiskt. Strålande sol!

Efter frukosten gjorde jag en till kopp te medans jag började gruppera mina tomtar och placera ut dom. Vart rätt okej ändå för att ha så många. Nu ska jag bara städa och declutter så kanske det känns lite mindre hysteriskt.

Släpade ut kartonger och hämtade julgranssakerna. Strök mattan och gjorde i ordning allt tills mamma och pappa kom och hämtade mig. Vi åkte till rusta och köpte ännu lite skarvsladd ar och sen åkte vi till granngården eftersom dom hade ett perfekt erbjudande på gran. Röd gran 199:- taget sa vi och försökte välja ut en lagom gran. Lättare sagt än gjort när alla legat ihoppackade.

image

Valde ut en som såg tät och någorlunda rak ut. Vi borde dock lyssnat på varningsklockorna när den knappt gick in i nättrumman. Vi valde även en till mormor och morfar eftersom vi gått bet på att hitta en annan.

Sen skulle vi få in allt i bilen vilket var ett problem som vanligt.. Men till sist fick vi plats.

image

image

image

image

Väl hemma kom nästa roliga uppgift att få den i foten,  och att stå eftersom den var så stor och tung ville den helst ramla.. Till sist fick vi den att stå och inser att den är helt gigantisk. Verkligen jättestor!

image

image

image

När granen var på plats kom kusin och hämtade mig och vi tog en middag på Max och en kaffe hemma hos mig. Så skönt med lite sällskap och kul att få catcha upp och prata lite skit!

Nu har hon åkt hem och jag har plockat lite och möblerat om hallen så vi min allt större gran får plats. Den får stå till imorgon. Måste nämligen ha en till ljusslinga eftersom den är så stooor!

Men nu blir det nog sängen… Öppning imorgon! Nattinatt

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.