Dag 12

Mjaha,  ännu en dag som inte bestått av så mycket mer än jobb. Den dryga sorten till och med eftersom vi var en kort till och börja med. Och vid midnatt tappade vi en till pga magsjuka. Bara att hoppas på att man inte är smittad. För var det något jag inte hade tid med så var det att ligga och krama toalettstolen.

Vaknade klockan 14 idag vilket var skönt. Råkade ju visst läsa till 07.30 imorse.. Så behövde lite extra sängtid.

Käkade frukost och kollade på bloggas och sen satte jag på julmusik och började plocka tomtar. Planen är att jag ska grupper dem efter utseende och ställa ut på några utvalda ställen. Just nu ser det dock ut så här :

image

Inte ok. Hann tömma kartongen innan jag åkte upp till Vällan och tog ut hundarna. Så jävla mörkt!

image

Kan vi inte få lite snö så man kanske ser var man går om kvällarna? Nej då,  det är omöjligt nuförtiden.

På jobbet hann jag skriva klart nästan alla julkort,  har bara två kvar. Och dom hade jag inget kort till. Ska göra klart det under morgondagen så jag kan posta dom på måndag. Skrev ihop lite julrim också,  det är bra att passa på och göra sånt som man inte hinner annars.

Nu ska jag hoppa i säng. För imorgon skall det köpas gran!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.