Dag 1

image

Idag är det plötsligt första december. Ingen aning hur det gick till, men plötsligt är det äntligen tiden jag väntat på.

Tänkte jag skulle göra ett försök att blogga varje dag den här månaden. Vi får se hur det går.

Idag vaknade jag riktigt utvilad för en gångs skull. Men så gick jag ju och la mig 20 eller något igår. Jobbade med Martin och Jana idag. Vi hade julmys hela dagen. Lamporna släckta med bara ljusstakarna tända, självklart lyssnade vi på mix megapol också. Men jag måste säga att jag tycker deras så kallade variation på låtar är urusel – men det är ju iallafall julmusik.

Åkte hem till Vällan efter jobbet och fikade och hämtade Cookie. Mamma hade köpt senap så blev min första senapsmacka också. Smakade ljuvligt. När jag kom hem vart det dock inte mycket gjort. Kollade igenom Youtube och alla vlogmas som kommit, käkade mat och sen var det bara att göra i ordning för natten.

Blåser ute så vart bara en kortis med kakan och nu ligger jag nerbäddad. Tankarna snurrar bra mycket ikväll, vilket är förståeligt efter söndagens samtal, men fan…  Vill inte grubbla på det! Så nu släpper vi det och bjuder istället på några bilder från dagen.

image

image

image

Fick lite tid över imorse, så passade på att plantera lite julblommor. Hyacinterna luktar så gott!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.