Ready

Nu är jag redo för första advent! Det måste stanna Tack vare Helene som var här hela dagen i går och höll mig sällskap medans jag härjade. Och effektivt var det vill jag lova,  fönstrena är klara för jul, adventsljusstakarna är framme och granen ute lyser. Dessutom har jag bakat lussebullarna, tvättat och gjort matlådor.
Allt gick så lätt när man hade någon att prata och skratta med. Kändes nästan som för tio år sedan,  ni vet på den tiden man träffades utan någon anledning. Bara hänga lixom. Helt fantastiskt var det och jag är så tacksam för dig Helene. För att du fortfarande är min vän och för att du ville hänga med mig hela långa dagen <3 tack!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.