God morgon!

Japp, klockan är nu 13.01 och jag känner mig mäkta stolt över att ha tagit mig upp! ÄNTLIGEN har jag lediga helger att se fram emot. Säga vad man vill, men jobba varje helg tar fan på psyket.
Att dessutom sitta med elev tar ännu mer. Så trött och uttråkad!!

Precis bäddat rent och ska snart göra mig i ordning för att åka upp på vällan. Mamma har bjudit kusinerna på mat, och eftersom hon bjuder på tunnbrödsrulle så lär man ju dyka upp 😉

Vinter har vi då fått, så djävulskt kallt att jag tror jag avlider. Vinterjackan har åkt fram och hade både mjukisbyxor att åka hem i, vantar, mössa och halsduk. Kanske som om det skulle vara -20, men va fan när man inte är van! Lagomt kul att skrapa rutor och frysa arslet av sig. Men nu är det bara att hoppas att det fortsätter att vara kallt och att snön kommer!

Hepp, dags att göra sig representabel? Kanske slänger upp ett kort sen, tänkte nämligen jag skulle lägga lite energi på mig själv idag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.