"Hoppsan"

Hade medarbetarsamtal igår, tänkte att det skulle vara snabbt avklarat eftersom jag inte har just nå att klaga på just nu. Trodde jag ja! Tydligen så är det mycket i mitt arbete som jag finner outhärdligt. Satt där och klagade i banne mig 1,5 timme. Suck.

Fördelarna med igår är att det inte bara snöade, jag fick dricka kaffe mer Sofie och co också! Dessutom har jag redan planer med Helene för nästa vecka så det är ju också win win!  Så det är väl det man får komma ihåg från igårdagen. Och så lyssnar jag ju på julmusik hela tiden då så klart.

Vette fan vad jag ska hitta på idag, ska väl tvinga mig ut med hunden snart, kallt idag dock. Typ 2 grader, och kallare ska det bli! Borde ner på stan och skaffa arbetsskor också, men det är such a hassle.. Ni vet göra sig i ordning och hela den baletten. Suck. Borde verkligen lägga till Flylady’s rutin att man ska gå upp och göra sig i ordning varje dag, då kanske man får mer uträttat. Haha idiotiskt att det ska kännas såååå jobbigt att klä på sig kläder och ett ansikte, jag menar om någon skulle se mig utan dom två sakerna så skulle jag ju må kasst för det! Människan är ett fruktansvärt idiotiskt djur. Nej, ut med hunden nu Emelie och gör dig klar för en vända på stan! Har ju egentligen inga pengar, men jag har lite saker jag ska kolla på ändå. Jakten på julgardiner till vardagsrummet fortsätter!

Hmm, undra vem man kan kräva på lite kaffe en dag som denna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.