Every little thing is going to be alright

Bestämde mig för att istället för att slösa bort timmar på Youtube helt enkelt gå och lägga mig i tid.
Idag har varit en sån där enkel, bra dag.
Kom som vanligt inte upp när klockan ringde, men lyckades ändå få dagen att kännas superlång.
Åt frukost, spelade, promenerade Cookie och lite så, allt ned julmusik på självfallet. Stämde date med Jenny också som av någon magisk anledning också var ledig idag.
Vi beslutade oss för en kaffe på stan vilket äntligen gav mig en anledning att uträtta mina ärenden där.
Dels kunde jag hämta ut ett par jobbskor, vilket är både behövligt och välkommet. Sen fick jag också gå och kika i den nya leksaksaffären Lek & Baby som öppnat i gamla posten. Det var verkligen uppfriskande med en leksaksaffär som kändes mer som leksaksaffären gjorde när jag var liten. Så köpte en julklapp till Ebba som jag sett i reklamen.
När Jenny och flickorna sen kom tog vi en kaffe och catchade upp. Det är inte det lättaste, men jag tycker vi gjorde ett bra jobb. Efter lite mer flängande uträttade vi några fler ärenden innan vi skildes åt med löfte om en shopping dag gör oss större tjejer, och en vinkväll mitt i veckan så klart.

Råkade visst få med mig ett par julgardiner hem också. Inte planerat, skulle bara titta.. Men det var 20% och några kvar så jag slog till.

image

Dessa vart det, och plötsligt tyckte min hjärna att jag behöver nya stjärnor också. Suck, det är hopplöst att leva med den här..

Längtar så till tisdag nu! Helene kommer hit och jag ska sätta upp julgardiner och ljusstakar. Ska bli supermys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.