Men alltså att skriva

Lustigt det där att hur jag genom att författa texten jag publicerade igår helt enkelt skrev mig själv till ett bättre humör. Plötsligt så hittade jag ork att göra saker jag skjutit upp som att söka jobb, idag har jag nämligen sökt två stycken. Jakten på bättre arbetstider är det som driver mig. För egentligen älskar jag mitt jobb, men jag klarar verkligen inte av att jobba skift. Såå dålig på att vända dygn fram och tillbaka. Blir att jag fuckar upp allt istället. Hatar dock att leta annat jobb, för det känns som om jag sviker mina underbara kollegor. Men MIN hälsa och välmående måste komma i första hand.

En annan sak som förbättrade mitt humör är dels att min lägenhet är helt nystädad och som kronan på verket började Lugna Favoriter spela ENDAST julmusik från och med idag fram till juldagen eller något sådant. För en julälskare som mig är det självfallet himmelriket. Även fast jag kan tänka mig att många andra tycker det är hemskt 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.