Varför jag inte bloggar

Försöker verkligen ta tag i bloggandet over, and over again. Men det rinner lixom ut i sanden. Jag tror dock jag har kommit på varför – För att jag inte har några bilder eftersom min telefon inte längre går att koppla ihop med datorn. Det känns bara så bleh att blogga utan bilder. Men kanske är det så jag lär göra tills jag skaffar en ny telefon..

Sen tror jag att jag lär sluta skriva typ dagboks blogg, är ju inte som att det händer speciellt mycket annat i mitt liv än jobb och jobb. Nu har dock julförberedelserna kommit igång, så håller mig sysselsatt. Idag har jag och mamma till exempel varit ut och plockat ris i alla former. Kan ju låtsas som att vi passade på innan snön kom. Men tror allt mer att vita jular är ett minne blott.

En annan addiction jag har just nu är vlogmas på Youtube. Helt underbart att få ta del i vloggares vardag innan jul. Inte för att deras vardag liknar en annans, men det är ändå mysigt. Zoella, Tanya Burr och Gridmonster har jag avverkat hittils. Himla bra sätt att slösa tid på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.