God Kväll!

Sitter och kikar på Sprinkle Of Chatter medans jag avnjuter en bit äppelpaj och lite vanlijkvarg (i brist på vaniljvisp) med en kopp julte, eller ja.. Twinings Apple, Cinnamon & Raisin Tea som jag har lyckats koppla ihop med julen mer än något annat te.

Idag har varit en riktigt bra dag, har varit hos Helene och druckit litervis med kaffe och catchat up. Riktigt härligt. MÅSTE se till att ta mig tiden oftare, det är ju det där som är härligt!

Imorgon drar jobbveckan igång och det är bara att gilla läget. Förstår inte vart de här tre lediga dagarna har tagit vägen, eller ja söndagen sov jag ju bort.

Nu ska jag nog ta och googla lite te och se om det går att komma åt några sorter dom druckit i alla Vlogmas. Just ja, ska uppdatera min önskelista med en vattenkokare och ett Sharpie set från Claes Olsson också som Sofie den lille luringen har lockat mig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.