New haaaair

Nu ljög jag. Jag har ju bara färgat det.

image

Långt börjar det bli också. Ska väl klippa det. Men det får bli nästa månad. Imorgon tar nämligen pengarna slut för då okej jag och J på kryssning! Så otroligt gött ska det bli!

Annars har jag varit upp och hälsat på pappa idag. Han fick ju inte komma hem idag, men imorgon efter lunch ska han få komma hem sa dom. Och vara sjukskriven i 4-7 veckor. Eeeh, och sluta snusa. Ehrm. Jag tror jag håller mig borta ett tag…

Nu sitter jag på jobbet och vill bara hem och packa,  måla naglarna och eventuellt spela lite D3. Körde lite idag och rackarns vad kul det var! Om man slapp sova så man hann allt man vill,  det hade underlättat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.