När saker och ting förändras.

Plötsligt händer det. Pappa ligger på sjukhus för en hjärtinfarkt. Det är lite chockartat, men eftersom han mår bra. Fick precis uppdatering om att han hade ett kärl som var tätt som dom sprängt.  Nu ska han sluta snusa också.

Livet har varit lite upp och ner med andra ord. Men jag försöker tänka positivt och ta tillvara på livet..

Loggat ur Facebook för tillfället. Gillar inte allt som delas där. Sen känns det som att är det någon som vill mig något så har jag ju fortfarande telefon. 

Men för dom som vill veta vad jag har för mig tänkte jag bli bättre på att uppdatera här.

Nu har det inte hänt så mycket roligt senaste veckan, mest försökt hjälpt mamma med hundar och annat eftersom hon åkte på rosfeber igen. Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta,  men huvudsaken är att de båda är på bättringsvägen.

image

Bild från när brorsan och jag var ute och jagade soluppgång igår morse efter jobbet. Vart inga banbrytande bilder,  men det var kul i alla fall!

2 thoughts on “När saker och ting förändras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.