Kryssning!

Då satt man på bussen då. Uttorkad deluxe och idiotisk nog att inte köpa med sig något vatten. Och att jag inte har vatten  gör mig självklart ännu törstigare. Irriterande är det.

Men det gör väl inte så mycket egentligen när vi haft en helt makalöst trevlig kryssning. Vi har dansat både styrdans och vanligt. Eller ja mitt försök till styrdans kom till under många långa protester och artigt nekande tills jag vart uppsliten ändå. Och där stog jag och försökte flytta fötterna, vilket självklart gjorde att jag stirrade på dom som en idiot hela tiden. Usch vad hemskt. Jaja,  annars var det en trevlig kryssning rakt igenom. Två trevliga dagar. Och självklart en hel del dumma idéer. Tequila är aldrig bra.

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.