Oväntat besök när det är som bäst.

Igår när jag precis kommit hem,  hoppat ur kjolen och börjat fippla med min nya webkamera ringde det på dörren.  Jag tänkte automatiskt att det var radiotjänst eftersom jag sa upp dem häromdagen.  Letade febrilt efter byxor,  och döm av min förvåning när jag öppnar dörren och istället för nån jobbig kontrollant stod där världens bästa Sofie!!!!
Helt oväntat och så himla uppskattat! Har tänkt så mycket på henne senaste dagarna eftersom abstinensen börjar bli för stor både efter hemma och våra resor (alltså New Orleans). Så skönt att få prata av mig,  spy galla över det här så kallade livet och allt vad som förväntas av en.
Idag känns livet helt enkelt lite enklare, även fast jag är trött som en tok och helst hade varit hemma hela dagen och streamat. Streamade hela raiden utan några som helst problem! Så måndag blir det nog en heldag med stream skulle jag tro!

image

Gick till jobbet utan jacka, då är det sommar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.