Supermorgon!

Idag har jag haft en sån där supermorgon.  Gick upp klockan 05.00 och tog god tid på mig att göra mig i ordning.  Packade ihop frukost,  lunch och mellanmål och åkte till jobbet.  Här har jag sorterat plånbok,  väska och plockat lite allmänt.  Känner mig organiserad och som vanligt full med kraft. 

När Martin anländer ska jag städa här.  Men nu är det te, nyhetsmorgon och tidningar.  Superlugn morgon!

Efter jobbet idag åker jag hem och hämtar Cookie hos mormor.  Sen är det matlagning så jag har matlådor resten av helgen och så promenad samt stream.  Tänkte köra lite mog runs.

Mamma och pappa åker till Karlstad och flyttat lillebror till Sthlm.  Jag försöker verkligen att inte bli deprimerad för att alla andra verkar leva sina drömmar medans jag sitter här och… Ja, det är ju inte mitt drömliv. Men jag är jävligt tacksam att jag är frisk,  har ett jobb,  underbara vänner och familj samt en fin lägenhet.  Men, ändå kan jag inte låta bli att känna bitterheten komma krypandes. Samtidigt vet jag ju inte vad som är mitt drömliv. Så är väl dumt att vara missnöjd med det jag har. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.