Storhandling deluxe

Sitter på vällan i soffan efter att varit på citygross och stor stor handlat.  Hade 10% då passade på att bunkra upp.  Handlade för 1500 men ska nog klara mig ett bra tag på det.  Det viktigaste är att det finns mat hemma så jag inte har nån ursäkt att inte äta bra. 

Tvättat har jag också gjort samt riggat streamen så att den funkar någorlunda bra till Wow.  Men om jag har twitch uppe samtidigt blir det laggigt,  och med Spotify ännu värre.  Måste försöka sätta mig in i det där lite bättre. 

Rätt produktiv dag så får vara nöjd. Jobbade ju visst imorgon. Hade jag glömt bort lite så bara tur i oturen  att jag kollade.  Ska nog spela lite H1Z1 när jag kommer hem.  Ja efter alla varor är uppe,  matlåda är gjord och hund rostad..  Suck.  Mer tid på dygnet tack!

Tror jag slutar 15.30 imorgon,  så hinner inte så mycket annat än att laga mat och preppa för raiden då. Ingen aning om hur jag jobbar resten av veckan.  Kanske borde kolla upp.  Men ska försöka städa så att det bara är att hålla ordning sen.  Måste verkligen organisera upp mitt liv lite.  Just nu känns det som om det mest rinner ifrån mig. 

One thought on “Storhandling deluxe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.