Röstångest

På söndag måste jag rösta. Skjutit upp det nu hela veckan. Men har inte vetat vad jag ville rösta på för än igår kväll. Sen tycker jag ju som alltid det är lite jobbigt att utsättas för nya situationer där man inte vet hur det går till. Handen på hjärtat så vet jag inte om jag röstat förur. NÅGONSIN. Illa är vad det är, och vad som är om möjligt ännu värre är att det nog är så det ser ut för min årsgrupp. Kan inte påstå att jag diskuterat valet med någon annan av mina vänner än Sanna, och vi gav upp med att göra en deal. Jag röstar på ena sidan, hon på andra. På så sätt så har vi ju en halv röst på den andra om vi ångrar oss.

Borde väl ha åkt och röstat idag eftersom jag inte börjar för än 19, men nej. Ingen lust. Ska väl satsa på att få i mig mat och diska innan jobbet. Samt att Cookie får en ordentlig promenad.

 

Shit, drömde inatt att mitt kort vart kapat. Ush vad jobbigt. Det har jag verkligen inte tid med nu. För om två veckor är jag och Sofie i Florida!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.