Här ska mosas!

På äkta no-lifer manér har jag precis avnjutit en delikat frukost bestående av frukostburrito och monster. -_-

Nu ska jag gå in i duschen och skölja bort alla synder innan jag åker hem till mormor och gör äppelmos.

Börjar allt mer närma mig mitt ”I don’t give a fuck” stadie vilket inte är så bra. Tror fan det är hösten som lockar fram det. Så fort träden börjar dö så börjar min vilja att vara duktig flicka också dö. Va fan, livet är väl till för att levas?

En sak har jag då bestämt mig för. I oktober SKA jag hitta en dag när de vänner som bor kvar i den här staden, och i närheten kommer hit på en riktig tjejmiddag med skvaller och minnen deluxe. Ja, de får väl dela med sig av deras kloka, vuxna beslut medan jag står för de dåliga. Men det korset bär jag så gärna. Är så glad att alla mina vänner lever städade och lyckliga liv så jag kan vara det här bottenskrapet åt dem. För så är det ju, jag gör mig ju hellre olycklig själv tusen gånger om än att mina vänner ska gå igenom ett sånt heartbreak jag har tusen av.

Shit ja, tror inte monster till frukost var bra. Speedad deluxe – bäst jag tar tillvara på det!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.