Världens bästa terapi.

Vacker dag + sanna + en mil + alla våra problem = bästa jävla terapin.

image

Igår åkte jag över till Borlänge igen och gick med sanna. Tror fan vi borde göra det varje vecka.  Så otroligt befriande att få prata av sig,  men kanske även få höra att den där perfekta tjejen som går bredvid inte har det så jävla lätt alla gånger heller. Inte för att jag på något sätt önskar henne kaos utan mer att se att det är fler som tar tokiga beslut.  <3

Sen har vi ju jävligt roligt också eftersom båda har en otrolig självdistans och på något märkligt sätt lyckats med de mest tokiga saker. Tack för att du finns sanna! Du inspirerar mig och får mina mörkaste stunder att framstå som komedi sketcher.  Utan dig vet jag inte hur jag skulle hantera den här senaste månaden. Tack!!

One thought on “Världens bästa terapi.

  1. HAHAH! Du ä väl för söt.
    Jag är LÅNGT ifrån perfekt, du skulle bara veta!
    Eller vänta.. det vet du ju redan om du tänker efter.

    😛

    I should have never gone to Hollywood.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.