På flykt.

Sen i fredags har jag gömt mig på vällan.  Började med att jag var husvakt under helgen sen vart jag kvar. 

Ska väl flytta hem idag igen.  Vet inte varför det känns så jobbigt att åka hem.   Men antagligen för att det är ostädat där hemma.  Suck.  När ska man lära sig?  Och så ostädat är det ju egentligen inte…  Skulle väl få ordning på skiten  på en halvtimme  men så fort jag kommer hem försvinner den halvtimmen.

I söndags gick jag och röstade.  Oduschad och nyvaken,  när man såg på tv sen hur fint många av förstagångsrösterna klädde sig fick jag lite dåligt samvete.  Men huvudsaken är ju att jag röstade.  Och jag tror att jag röstade rätt till och med.  Så här i efterhand är jag säkrare på att jag röstade rätt än vad jag var då.  Lite orolig över hur det ska bli i Sverige med den här nya regeringen som verkar förlora stöd redan. 

En annan ska jag har svårt att förstå är att jag åker till USA nästa vecka.  Jag har inte hunnit tänkt en tanke på det. Undra hur det kommer bli jag. 

Känns som om jag haft massor av roliga anekdoter att skriva här, men nu kommer jag inte ihåg en enda.  Hopplöst att hitta tid. 

image

Så här spännande är mina lördagskvällar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.