Stockholmsfredag

Efter jobbet i fredags packade jag,  mamma,  pappa och tre hundar in oss i saaben och begav oss till Stockholm.

image

På väg dit fick jag självklart ett sms som undrade varför jag skulle till Stockholm. Anledningen var självklart att allas vår prinsessa fyllt ett!

När vi kom fram hjälpte vi till med att bygga lite tårta innan jag retade upp alla och deklarerade att jag skulle in till stan. Som tur va vart inte syster speciellt arg och världens bästa bror och Erik skjutsade mig till tunnelbanan.

Mötte upp herrn i gamla stan och vi gick direkt till O’Connells. Köpte lite öl och när livebandet började spela hade han plötsligt ett bord åt oss. Hur det gick till vet jag inte eftersom det var knökat.  Men ett bord fick vi och musik spelades.  Precis när jag skulle gå och köpa en öl  spelades vår sång.  Han hade frågat om de inte kunde spela den direkt vi kom in,  men dom sa att dom redan kört den.  Trots det så spelar dom den och där var min kväll redan lyckad. 

image

När han dessutom säger att jag är snyggare än milfen som stöter järnet på honom känns som pricken över i.  En sån komplimang följt av fler gör ju vem som helst till lyckligaste tjejen.  Jag är det bästa han vet och dessutom klär min nya frisyr mig fantastiskt bra..!

Men att dessa komplimanger dessutom dyker upp när jag tycker jag ser ut som sju svåra år känns jävligt bra.  Speciellt  är han säger att jag aldrig varit så snygg som jag var då. Självfallet önskar jag att resten av kvällen  bestod av komplimanger men riktigt så var det inte.

Dom där klassiska: ”Jag vill inte vara tillsammans med dig. Jag vill bara vara med dig”, ”Jag tänker inte kyssa dig för då blir vi så jävla kära”,  ”DU är en scumbag om du åker hem”, ”Va fan,  jag dissade en hemmafest med mina bästa polare bara för att åka in och träffa dig så ska du inte ens va med hela kvällen ”. Men det var väntat och även om jag börjar tröttna på hans orationella rädsla för förhållanden så är jag nöjd med kvällen.  Självklart hade jag önskat att han stannat lite längre,  speciellt när jag blev sittandes och väntade på tunnelbanan i en halvtimme.  Men jag förstår honom samtidigt.  Någonstans lär han ju underminera den fina gesten han faktiskt gjorde för mig.  Speciellt när ingen av hans kompisar förstår hans fascination av någon så alldaglig som mig..

Det var ändå en lycklig fröken frågetecken som blev hämtad av lillebror vid tunnelbanan och skjutsade hem mig till bäddsoffan som vi skulle dela på riktigt Piplarssonmanér. Men men det var priset jag fick betala för en kväll på stan,  syrran bannade mig från övervåningen vilket nog var ett klokt drag. Och jag tror det var brorsan som led mer av mina karatesparkar och konstaterande  om att han minsann inte behöver diskas… (?)

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.