Att lyckas med livet

Spontant skulle jag säga att jag misslyckats totalt med mitt liv.  Och nu när jag skriver det så inser jag att jag nog har sagt det också. 

Men för en sekund sen så insåg jag att om man bryter ner livet i mindre bitar så skulle jag nog vilja säga att jag ändå lyckats med fler bitar än vad jag misslyckats med.

Familj –  är ju självklart en stor bit. Och även fast jag inte har bildat en egen familj så är jag ändå del av familjen Busk.  Och ni som känner oss vet ju att vi är en väldigt stark familj.

Jobb – Jag kanske inte sitter på mitt drömjobb.  Men jag har under större delen av mitt liv haft ett betalande jobb.  Nu har jag dessutom fått ett nytt jobb där jag får utmana mig själv och lära mig nya saker i en ständigt förändrande miljö.

Utbildning – i mitt bagage har jag en helt fantastisk utbildning.  Inte bara har jag en examen men jag fick några av mina häftigaste minnen från den utbildningen.  Än så länge har jag inte haft någon speciellt stor nytta av min utbildning i sig.  Men den erfarenhet den gav mig är ovärderlig.

Ekonomi – Jag har långt ifrån den ekonomin jag önskar att jag hade.  Men hittills har jag aldrig hoppat över en räkning för att jag inte har pengar.  Självklart har jag ett säkerhetsnät i form av mina föräldrar.  Men hittills har jag klarat mig hyfsat.  Och från och med oktober ska den bli bättre. Men först ska jag bränna allt jag har i USA.

Boende – Eeeh hej.  Har ni sett min lght eller?!  Kanske den bästa lägenheten någonsin in the history of forever.

Fritid – Jag kan inte säga att jag har mycket av den. Men sen jag fått ett jobb har jag inte varit uttråkad en sekund. Alltid hittar man något att göra,  och gör man inte det så spelar man lite dator.

Vänner – Kanske bortskämdast i stan på den biten. Speciellt sen Sanna joinat armén och jag numera har någon som är tammefan precis som jag.  Sen har jag ju massor av helt underbara vänner på olika ställen i Sverige,  och världen! Egentligen behöver jag inga fler vänner än mina gamla rävar.  Så lyckligt lottad är jag.

Kärlek – här kommer första biten jag fan inte lyckats med någonstans.  Men jag försöker göra något åt det varje dag och lära mig av mina misstag.  Som vi vet är många på den här fronten.

Hälsa – en annan bit som inte är så kul att titta på. Nej, min hälsa är inte den bästa.  Trots att jag är skonad av sjukdomar och annat djävulskap. Nej mitt problem ligger mer i min lathet, självömkan och självförakt.  Men tror att jag har en ärlig chans nu på den här biten.  Med hjälp av Sanna som gjort en fantastisk resa på den här fronten så känner jag mig mer bestämd än någonsin.

Har jag missat något?  Vet inte.  Men som ni ser så är de bitar jag lyckats med fler än  de jag inte lyckats med. Men livet är i ständig förändring så förhoppningsvis kollar jag tillbaka på det här om något år och allt är bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.