Vad är det för fel på att ha ett jobb?

Senaste tiden så har jag självfallet får frågan om jag fått ett nytt jobb massor av gånger.  Glad berättar jag att jag visst fått det. Men när jag sen berättat om mitt nya jobb så byts ansiktsuttrycket på personen jag pratar med ut och ett medlidande tar dess plats. Ofta har jag fått höra näst intill negativa kommentarer om mitt nya jobb.  Varför? Vad är det för fel att sitta i en taxiväxel?
Många tycker säkert att det är pinsamt för mig som har en utbildning att ha ett sånt jobb. Men vet ni vad?

Jag är så innerligt tacksam över att jag fått ett nytt jobb. Jag ser fram emot att jobba varje gång och jag hoppas på att jag blir riktigt bra på det här jobbet.
Personligen skiter jag fullständigt i att jag har en utbildning inom något annat. Jag skiter även i att jag har astronomiska studieskulder som jag kommer betala av resten av mitt liv.  För att för de pengarna tog jag mig från Falun till Örebro och inte mer än två vändor till USA.
Tack vare de lånen är jag idag glad över att vara tillbaka i Falun för att jag vet att samma skit väntar på andra ställen.
Jag sitter i den perfekta lägenheten med nära och kära runt omkring mig. Med ett nytt jobb som innebär att jag har råd att bo  kvar,  och jag får dessutom lära känna nya människor.

Jag är lycklig och vore tacksam om du kunde vara lycklig med mig.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.