Så mycket bättre

Den här veckan har varit spikrakt uppåt.  Så här fantastiskt önskar jag att livet alltid kunde vara.
Måndag – fika med Sanna och skratta tills käkarna gjorde ont.
Tisdag – Börja på nytt jobb (!!!) där jag har möjlighet att läta mig något nytt,  utmana mig själv och utvecklas. Dessutom loppis med mormor och mamma för att sen toppa med middagsdejt med Sofie.
Onsdag – bilbingo med mormor. Ingen vinst men en sån där dom stund att bevara i minnet för alltid. Toppades med att Sofie ringde och gav klartecken till USA!!!
Torsdag – andra skiftet på nya jobbet. Börjar redan få större koll. Dessutom fick jag hem material att plugga. Trevlig servicehjälp om än lite att göra. Befriande att slänga allt det materialet sen. Dagens bästa var helt klart överraskningsbesök av 3xE som kvällen spenderats med. Extra plus för att jag hunnit städa när jag kom hem och dessutom hade fått ett vykort från världens bästa Ida med ett superfint bokmärke. Dessutom är jag i säng i bra tid!

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.