Att lära sig något nytt.

Känner att jag måste notera gårdagen i sin härlighet.
Klockan nio började jag ju som sagt mitt nya jobb och jag var seriöst så där nervös så jag tror att händerna darrade lite lätt.
Men så fort jag kommit in och vi började genomgången och skrev lite papper vart jag rätt lugn. Fick sitta med sista timmarna och det är ju otroligt mycket att lära sig.  Men just datorsystem är jag inte orolig för,  det kommer nog rätt snabbt.  Det jag är orolig för är så klart geografi. Hur långt tar det från punkt A till punkt B och vad sjutton sa dem för något?
Det hade vart skönt att få börja i september först eftersom augusti kommer vara helt sinnessjukt.  Jag jobbar seriöst varje dag från och med nu till september om jag inte är bortrest. Men det är det värt. 
Och om jag bryter ihop så är det bara att tänka USA USA USA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.