Dagen efter…

Är väl så där lagomt seg som man kan tänkas vara efter en kväll i Rättvik under Classic Car Week. Men det är det helt klart värt. Hade riktigt trevligt även om CCW verkar ha tappat sin forna glans. Det är väl helt enkelt så när det blir ett för stort arrangemang i en för liten by.

Idag har jag sovit alldeles för länge och sedan tittat på de två sista avsnitten ur Elementary, igår såg jag klart Castle så just nu är jag serielös. Så tråkigt. Vet inte riktigt vad jag ska göra, vet att jag borde ta tag i garderoben eftersom jag inte får plats med mina gardiner och handdukar. Men så jobbigt det känns! Alternativt så skulle jag kunna åka upp till Vällan och pyssla. Har ju dels min handdukshållare som ska sprayas klart, sen vill jag få ihop den där rackarns tavlan jag siktat på i år nu. Så fånigt, men den är ju så stor så blir lite rädd. Ringa och kolla vad pappa gör kanske så man kan få lite hjälp.

Ett annat projekt jag skulle vila göra är en fotpall/sladdgömma. Hade varit skönt med något att ha fötterna på, samtidigt som jag verkligen, verkligen vill gömma alla hemska sladdar under skrivbordet. Så en kombination av de två vore helt enkelt superbt.

Så irriterad på vädret ute, okej att det är svalt. Det kan jag ta, men varför ska det storma? Fått lov att plocka ner alla krukor med blommor för att jag är rädd att de ska blåsa ner. Och med tanke på vad jag lärt mig om min granne här under så vill jag helst undvika eventuella problem.

DSC_0029Fulaste panoraman ever..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.