Varför kan det inte bara funka??!

Varför är det så att varje gång man beställer Internet krävs det en jävla massa bråk med leverantörer? Mitt Internet borde ha hoppat igång, men jag kommer inte åt det på något sätt. Så var det i alla fall igår kväll när jag försökte efter jobbet. Har en känsla att det kommer vara likadant idag när jag försöker.

Detta i kombination med att jag inte har fått varit hemma sen i… Ja du.. gör att jag är jävligt irriterad. När jag slutar jobbet ikväll och åker hem och konstaterar att Internet inte fungerar vad gör jag då? Kan omöjligt få hjälp utan får vackert vänta till imorgon då jag först kommer få vänta i telefonkö en halvtimme för att sedan tvingas klättra upp och ner och kolla lampjävlar som lyser och sladdjävlar som fungerar innan dom ger med sig och skickar tekniker som konstaterar att det inte är något fel och så börjar vi om igen. Jag har gjort det här massor av gånger, därför tänker jag inte ställa upp på det. Jag kommer kräva att dom går igenom SIN del först innan jag lyfter ett finger, för hittills har det aldrig varit på min sida problemet funnits.

Jag vill verkligen inte åka till jobbet irriterad, det är tillräckligt svårt att motivera mig som det är. Att sen vara irriterad uppe på det är rent ut sagt skit.

Näe, tycker Sverige ska bli mer serviceinriktat med tekniker som kommer ut till dig och ser till att det du beställt fungerar innan de åker därifrån.

Nehe, skicka ett arg mejl innan jah åker och jobbar kanske

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.