Mammas julkalender

Även i år ville jag skämma bort min mamma lite extra. Därför beställde jag en te-adventskalender. Igår när mamma var ute med hundarna passade jag på att göra i ordning den.
image

image

image

image

Visste dock inte riktigt var jag skulle ställa den, men slutligen hamnade den på vardagsrumsbordet, och eftersom jag twitchade (familjeord för min stundtals lätta ocd) fick jag lov att linda om ljusslingan och göra om lite. Ser lite rörig ut just nu, men det blir bättre om några dagar.

Pappa fick en triss julkalender han, vill ju inte att han ska känna sig utanför.

Ha en härlig första advent nu <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.