Lägesuppdatering

Jaha, hej och hå. Plötsligt hade vi adventveckan som alla julentusiaster gått och längtat efter, även jag.
Det jag inte visste då när jag längtat efter den är att jag dels skulle ha en förkylning från helvetet och att jag dessutom skulle jobba dubbelt.. 5.45-17.30 utan någon mer rast än när jag kör från jobb A till jobb B. Det gör mig egentligen ingenting, jag älskar att jobba. Men mitt julande blir lidande. Visserligen får jag lite utlopp för det i jobb B eftersom jag har förmånen att jobba med barn. Men hemma är jag inte mycket till hjälp.
Tur i oturen är det att jag bor på Vällan i år, för där blir fönstrena putsade även om inte jag gör det. Eller visst kan jag putsa fönstrena, fast då blir det i mörker vilket brukar synas i resultatet.
Men som sagt, jul blir det ändå.
Imorgon åker jag, mamma och mormor på en dagstripp till Stockholm. Det ska bli mysigt. Jag var visserligen där i helgen, men då var tankarna på annat. Dock fick jag se NKs julskyltning som enligt mig var en hit (Hallå, det var hundar liksom).

Så vi drar en statuscheck. Idag är det 27 november och jag har:

-Druckit glögg
-Lyssnat på julmusik
-Ätit pepparkakor och lussebulle/saffransgiffel
-Ätit juleskum och Alladinchoklad
-Beställt och köpt julklappar
-Kollat på julfilmer
-Julstädat (iaf ett skåp)
-Frissat i jultidningar, och så klart julbloggar
-Kollat julskyltningar

Så listan är helt okej enligt mig. Många tycker säkert jag tjuvstartat, men för mig handlar det om att få ut så mycket som möjligt av julen. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.