Första snön!

Ibland har jag turen att få jobba extra som fritidspedagog på en skola. I torsdags var en sån dag. Det var regnigt och kallt hela dagen. Men det blev betydligt varmare när det var dags för torsdagsfilm och till min stora glädje var det Junibackens jul som visades. Senare hittade jag dessutom en gran jag kunde färglägga med barnen. Glad!

IMAG0267

Bättre blev det när jag åkte hem efter jobbet och regnet sakta men säkert skiftade till snö. Fram emot kvällen var det fina flingor som singlade ner. Idag, söndag ligger fortfarande snön kvar på sina ställen. Men, till veckan ska vi upp till +12-13 grader så får nog vänta ett tag till innan vintern slår sina klor i oss ordentligt.

 

2 thoughts on “Första snön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.