Lycka.

Ni vet när det händer något som verkar otroligt, men med facit i hand så vet man att det händer av en anledning?

Det hände mig idag på väg till skolan. Då vägen jag egentligen ska ta var avstängd, och det var halt så jag tog en väg med mindre trafik än den jag tog igår. Det beslutet visade sig senare lösa en situation jag mått fruktansvärt dåligt över senaste tio månaderna.  Eller iaf gav mig en till chans.

Med andra ord känns det som en stor tyngd lättat från mina axlar. Och att jag dessutom trivs som fisken i vattnet på mitt vick och jag tror det går bra ör mig gör den här veckan till den bästa på länge. Ja det, OCH första snöfallet igår. Hoppas verkligen det här kan vara en vändpunkt.

Och till dig. Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.