Vackert.

Kanske inte har så mycket att göra med julen, men jag ville ändå dela det mer er då det var så fantastiskt vackert!

Nämligen solnedgången igår. Så otroligt vackert – men kallt! Hösten är här!

4 thoughts on “Vackert.

  1. Mycket mysig bild! Påminner lite om vår vik nedanför där jag bor!

    Sv: Vad härligt! Här hade vi också frost inatt, men det får man ju aldrig bevittna om man vaknar efter 12 som mig 😉 Ja – det passar ju perfekt att höstmysa när regnet dominerar! Nu gav du mig en idé, jag ska ge mig ut och plocka mossa i skogen! Det är ju superfint att ha kring jul 🙂

  2. Var det igår??? Ser ut som en helt fantastisk sommarnatt. Är det er utsikt? Annat det än en husfasad på andra sidan gatan som vi har här i stan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.