Jag råkade visst..

Det är tisdag, höst och jag går på City Gross i min egna lilla värld när det plötsligt händer. Jag är på väg till mjukosten som var tänkt som frukost på jobbet när dom plötsligt, från ingenstans attackerade mig.

Jag kämpade på bra och försvarade mig till en början, men de var ju där och de vägrade ge upp. Så oemotståndligt delikata att jag till sist gav in och tog ett paket och stoppade i vagnen. Genast började skuldkänslorna härja i mitt inre och varje gång jag såg ned i min kasse hånade dem mig: ”Haha, vi vann! Vi är säkert kvar från förra året, men det spelar ingen roll för du köpte oss! Du köpte oss fast det bara är september! Nu kommer du längta ännu mer än vad du redan gör! Men det är rätt åt dig! ”

Deras hån bränner än, men det känns lite bättre när jag slukat tre stycket till mitt kvällste. Var ingen idé att låtsas som om de inte låg där i skåpet och kallade på mig, och de passar ju så bra till mitt mitt ”julte” (som inte är något julte utan säljs i vanliga sortimentet med som jag tycker smakar massa jul). Smakade delikat gjorde dom och får symbolisera mitt julmys idag.

Men onda är de, dessa Ballerina Pepparkaka.

One thought on “Jag råkade visst..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.