Backup på internet?

Sitter i allvarliga funderingar om att skaffa en ”molntjänst” som Ica kuriren så vackert beskrev det som. Skulle vilja komma åt alla mina bilder överallt. Plus att jag är livrädd att min gamla externa håller på att ge upp. Skulle därför vilja flytta dom bilderna ASAP. Kollat runt lite men känns väldigt förvirrande. Någon som har förslag?

Blir nog till att prata med lillebror när jag får tag på honom. Han är min go to när det handlar om såna här saker.

Hittade i alla fall min kamera, phew tänkte jag och känner att det verkligen är dax att byta minneskort med Sofie så vi får alla bilder. Var ju för sjutton en månad sen vi var iväg! Längtar redan tills vi åker till Barcelona! <3ä

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.