Alltid förberedd för storm

God kväll!

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men då är ju allt som det ska vara. Hamnade hemma hos mamma på hundtjänst ändå. Fick visst med mig en Semla hem också istället för en kaka.

Har aldrig tänkt på vilken trygghetskänsla det är i en stor hund ändå. Har ju aldrig haft någon, men märkte det nu när jag var ute och kvällsrastade henne. Kul att få umgås lite med skrotungen också, hemma är hon ju så enerverande att man har fullt sjå med att avvärja henne. Anledningen till att hon fick föja med hem var dels att hon behöver träningen men även att vi ska ut och gå imorgon med bästa Hansa och ylhunden, SuperSofie ska också med ut.

Tvätta ska jag göra imorgon, och förhoppningsvis får jag även klar det sista av städningen. Idag har jag iaf tagit itu med garderoben och min smyckesbomb. Förvånande hur jävla mycket smycken jag har. Synd att de inte är äkta, då hade jag varit galet rik!

Sitter och lyssnar på Melissa Horn, hennes musik är höst för mig. Men ska krypa ner i sängen, för imorgon måste jag ta mig upp vid sju. Det SKA gå!

Här är dom, snor och slem. Slem är den jag har med mig hem och det är henne ni hittar till vänster i bild. Underbara, enerverande hundlurk! <3

 

One thought on “Alltid förberedd för storm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.