Stop crying your heart out

Så där ja, då har man tagit sig till jobbet och gjort 2 timmar redan. Jobbade på som satan så nu har jag inget annat att göra än att vänta på kunder och stängning.

Multitaskar lite och bränner skivor på löpande band som jag ska ha i bilen. Uppe i 8 skivor än så länge och fler blir det. Men då kan jag i alla fall inte klaga på att jag inte har något att lyssna på ^^ Kvaliteten blir väl så där, men det tar jag!

Imorgon är jag ledig och då måste jag försöka få ordning på lägenheten. Nu har jag ju fått undan allt jag inte ville ha, men dessvärre bytte jag det mot sånt som jag ville ha. Så nu ska allt på sin plats sen blir det till att damma och torka allt. Riktigt skitigt just nu. Måste försöka tvätta också. Kanske tar det torsdag morgon eftersom jag och Sofie ska ut och shoppa festförnödenheter. 

Ser fram emot Lördag, ska bli kul att få träffa alla igen. Jag råkar ju ha bästa vännerna på jorden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.